Esztétikai kezelések

Zahnästhetik, Zahneasthetik

A fehér fogak a fiatalságot, az egészséget és a vitalitást jelképezik, ennek ellenére gyakran találkozunk elszineződött, ferde, hiányos fogsorral. A modern esztétikai kezelések mindezekre megoldást nyújtanak. 

 

 

 

Fogfehérítés

 

A peroxidmentes fogfehérítő anyagokat reklámozó cégek híresztelése a peroxid káros hatásairól tévesek! Gondoljon csak bele, hogy az egyetemet végző fogorvosok, akik betegeik egészségét tartják szem előtt, miért állnak ki a peroxid-tartalmú fogfehérítő rendszerek mellett és ítélik el a laikusokat megtévesztő, jó reklámfogásnak ígérkező peroxid-mentes fogfehérítő módszereket?! 

 

Hogy Ön is megértse most eláruljuk, hogyan működik a peroxiddal történő fehérítés!

 

A hidrogén-peroxid egy kis molekula, emiatt szabadon diffundál a fogszövetekbe, ahol egy oxidációs folyamat által szabad gyökökre bomlik. Ezek a gyökök szerves kötést alkotnak a fogszövetekben található, elszíneződést okozó nagy molekulájú festékanyagokkal, ezáltal kisebb, színtelen molekulákra darabolva azokat.

 

Ugye Ön is elhiszi már, hogy a peroxid-mentes fehérítés átverés?!

 

Ha szeretne Ön is szakemberekre bízva magát vakítóan fehér mosolyt, keresse fel fogászatunkon dolgozó orvosainkat és válassza rendelői, vagy otthoni fogfehérítő csomagunkat!

 

Direkt héj

 

A frontfogak területén kialakuló szuvasodásokat már régóta fogszínű kompozit töméssel látják el az orvosok, de ezek idővel gyakran elszíneződnek, szélük lepattog. Ilyen esetben készíthető direkt héj, melynek során a fog egész külső felszínére tömőanyag kerül, így növelve az esztétikai hatást. A modern, klinikánkon használt magas minőségű, direkt a front régióra kifejlesztett tömőanyagok ugyanis alkalmasak arra, hogy a szemet megtévesztő módon teljesen beleolvadjanak a többi fog közé.

 

Fogékszer

 

Manapság egyre elfogadottabbá vált, hogy szinte minden testrészbe tehető valamilyen ékszer. Miért lenne ez másképp a fogaknál?
Klinikánkon jó minőségű fogékszert ragasztathat fel fogára orvosunkkal!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ISO tanusítvány

Nézze meg prezentációnkat!
Esettanulmány

Egy 65 éves páciens, aki hibás fogsorral érkezett hozzánk. Az implantátumok beültetése után a páciens ideiglenes fogpótlást kapott. A véglelges kerámia fogsort, a fogbeültetést követ? 3 hónapos gyógyulási id? után helyeztük fel.

 

A 47 éves páciens hölgy esztétikai okokból a hagyományos fémkerámia koronájának cseréje miatt érkezett. Fémmentes zirkónum koronákat készítettünk számára.