Implantátum

 

 

A fogászati implatátumok modern és teljes értékű megoldást nyújtanak a hiányzó fogak pótlására.

 

  

 

Az implantátum az elveszített fogak helyére beültethető, a foggyökeret helyettesíti és titánból készül, mivel ez biológiai, kémiai és fizikai jellemzőinek köszönhetően megfelelően a csontba integrálódik, az emberi test teljes mértékben elfogadja, ami a sikeres fogbeültetés egyik alapvető kritériuma.

A beültetett implantátumra a csontba integrálódás után elkészül a felépítmény, ami a fogazati státusz függvényében lehet rögzített, vagy kivehető pótlás.

 

Miért döntenek egyre többen az implantátum beültetés mellett?

Egészségünk szempontjából a hidak és fogsorok nem a legoptimálisabb megoldások, hiszen ez esetekben a szomszédos fogakat le kell csiszolni, vagy tartó, rögzítő elemekkel ellátni, így a fog sértetlenségét veszti. Ezzel szemben az implantátum modern, higiénikus, hatékony és biztonságos pótlás, mivel óvják, védik, és stabilizálják a szomszédos fogakat és az állkapocscsontot.

ISO tanusítvány

Nézze meg prezentációnkat!
Esettanulmány

Egy 65 éves páciens, aki hibás fogsorral érkezett hozzánk. Az implantátumok beültetése után a páciens ideiglenes fogpótlást kapott. A véglelges kerámia fogsort, a fogbeültetést követ? 3 hónapos gyógyulási id? után helyeztük fel.

 

A 47 éves páciens hölgy esztétikai okokból a hagyományos fémkerámia koronájának cseréje miatt érkezett. Fémmentes zirkónum koronákat készítettünk számára.