Konzultáció

   

 

Konzultáció során orvosaink elvégzik az első vizsgálatot, ami magába foglalja az arc-állcsonti terület, a szájüreg, a szájnyálkahártya és a fogak esetleges kóros elváltozásainak felkutatását. Emellett készül egy panoráma röntgen, aminek segítségével az orvos és a páciens közösen, az adott körülményeket figyelembe véve megbeszélik a legoptimálisabb kezelési tervet.

  

 

Az első vizsgálat során készülhet intraorális kis röntgen is az egyes fogak és fogak körüli csontszövet pontosabb megítélésére.

 

Bejelentkezés - Lemondás módosítása

 

Pácienseinket telefonon, vagy személyesen történő előzetes időpontegyeztetés (bejelentkezés) után tudjuk fogadni. SMS-ben történő bejelentkezésre/lemonásra/módosításra nincs lehetőség. Ha az Önöknek fenntartott időpontben valamilyen okból nem tud megjelenni, szíveskedjen időben jelezni! Tekintettel arra, hogy az átszervezés időbe telik, a lemondás/időpont módosítás díjmentesen a lefoglalt időpont előtt 24 órával lehetséges (kizárólag nyitvartási időben H-P:8-16). Hétfői kezelések lemondását előző hét péntek 14-óráig tudjuk elfogadni.

 

Köszönjük az együttműködést!

 

ISO tanusítvány

Nézze meg prezentációnkat!
Esettanulmány

Egy 65 éves páciens, aki hibás fogsorral érkezett hozzánk. Az implantátumok beültetése után a páciens ideiglenes fogpótlást kapott. A véglelges kerámia fogsort, a fogbeültetést követ? 3 hónapos gyógyulási id? után helyeztük fel.

 

A 47 éves páciens hölgy esztétikai okokból a hagyományos fémkerámia koronájának cseréje miatt érkezett. Fémmentes zirkónum koronákat készítettünk számára.